Тиждень Безпеки Життєдіяльності

20.09.2024

Сьогодні, в умовах повномасштабної війни проти російського агресора, коли ситуація в Україні викликає сильний стрес у дітей через постійні сирени, вибухи, напруженість серед дорослих, роль освіти набуває особливої важливості. З метою проведення профілактичної роботи з учасниками освітнього процесу щодо дотримання правил безпеки, розвитку вміння передбачати небезпечні ситуації та знаходити оптимальні рішення для їх безпечного подолання, формування навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях, а також відповідального ставлення до здоров'я і життя як власного, так і оточуючих, у Ліцеї "Фінансовий" з 16 по 20 вересня 2024 року був організований Тиждень знань з безпеки життєдіяльності.

Протягом тижна куратори провели з учнями бесіди на тему запобігання травматизму та загибелі дітей під час пожеж, при виявленні вибухонебезпечних предметів, дотримання правил безпеки на залізниці, біля недобудованих та аварійних будівель, при використанні побутового газу, а також під час воєнного стану та інших надзвичайних ситуацій.

Вчитель з предмету "Основи здоров'я" Наталія Шукевич на своїх уроках протягом тижня з учнями 5-6 класів проводила цікаві вікторини та ігри, щодо правил безпеки на дорозі. На завершення тижня було проведене змагання "Намалюй малюнок на асфальті про безпеку на дорозі"

Поділитися: