Четверг, 25 января 2018 09:29

"Я люблю свою країну"

Written by
(0 votes)

«Я люблю свою країну»

Керівниками проекту: Пшеничнюком Д.А., Безух М.С., Бакал О.В., Дяченко А.Г., була організована та проведена розвиваючо-виховна поїздка до м. Яремче з метою національно-патріотчного виховання, покращення знань з історії та культури рідного краю,згуртовування колективу, виховування самостійності та відповідальності у учнів, а також оздоровлення дітей на чистому гірському повітрі та розвитку навичок катання на лижах та сноубордах. Перебуванням дітей у місті Яремче та гірськолижних курортах Ворохта та Татарів.

·       Учні покращили свої навички катання на лижах та сноуборді, а хто не мав їх, то завдяки проведенню спеціального навчального тренування також оволоділи навичками катання на лижах та сноубордах.

·       Діти проживали у готелі та обідали в громадських закладах харчування, усвідомлюючи, що недопустимо поводити себе некультурно, завдяки проведених виховних бесід, напередодні, керівниками групи.

·       Відвідали та дізнались багато цікавої та корисної інформації про історію гір Карпат, про водоспад Гук та поглибили свої знання про опришківський рух в Україні, побувавши на знаменитій стежці Олекси Довбуша.

·       Після відвідування фестивалю «Найдовший Різдвяний фестиваль» у м. Яремче, учні надихнулись на вивчення українських колядок та щедрівок, що значить побудило їх інтерес до вивчення усної народної творчості.

·       Цікавим моментом стало відвідування дітьми ферми-зоопарку, де діти мали змогу погодувати оленів та різноманітних тварин

  •     І, по приїзду, учні презентували результати проекту, шляхом театралізованої розповіді про отримані знання та навички.

 

 

Read 1025 times
Finlyc

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

yoursitename.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.